Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone

Wróć   Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone > Pomoc > Jaki telefon wybrać?

 
 
        
  

Jaki telefon wybrać? Jeśli nie wiesz jaki telefon wybrać lub masz wątpliwości - napisz w tym dziale a postaramy Ci się pomóc.


 
Narzędzia wątku
Stare 14-01-2012, 13:04  
vir00z1 vir00z1 jest nieaktywny
 
Awatar vir00z1
 
Dołączył: Aug 2011
Posty: 19
Siła reputacji: 0 vir00z1 is on a distinguished road

Witam, mam możliwość kupienia Samsunga Wave S5800 za 560zł. Telefon jest nowy, nigdy nie używany. Zanim jednak zdecyduję się na jego zakup, postanowiłem przeczytać opinie na jego temat. Nie zależy mi koniecznie na Androidzie, a z tego co czytałem Bada wcale nie jest złym systemem. Kupić ?
 
Stare 15-01-2012, 12:57  
KNA KNA jest nieaktywny
 
Awatar KNA
 
Dołączył: Sep 2009
Skąd: Polska
Posty: 59
Siła reputacji: 11 KNA is on a distinguished road

Za taką kasę nawet bym się nie zastanawiał. Mój brat ma takiego Samsunga i jeszcze sie nie zdarzyło żeby mu się zawiesił, czy nawet przyciął. Obudowa metalowa, idealnie spasowana, wyświetlacz świetny, zdjęcia i filmiki też robi bardzo fajne. Bada jako system jest niezła, łatawa w obsłudze i intuicyjna jedyny mankament to to, że programy dla Androida i innych najpopularniejszych systemów, Bada dostaje jako ostatnia albo wcale. NIe zmienia to faktu, że fajnych gierek trochę jest, najpotrzebniejsze aplikacje też są, nawigacja (Sygic) też jest, także nie jest źle. Ja bym brał.

Ostatnio edytowane przez KNA ; 15-01-2012 o 15:29
 

Tagi do tematu: Samsun Wave S8500 - opinie.
opinie, s8500, samsun, wave

Podobne wątki do: Samsun Wave S8500 - opinie.
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Proszę o opinie dev89 Pomoc w wyborze 0 04-04-2011 10:54
Fiat Stilo, 1.9JTD 116KM 2004r. OPINIE ksizik Motoryzacja 2 06-02-2011 18:09
Suzuki Vitara I, około 1994r. Wasze opinie. 88darnok88 Motoryzacja 1 20-01-2011 16:59
Samsung S8500 Wave mareksok Poszukiwania 6 22-07-2010 15:38
Wave KNA Testy użytkowników 3 16-06-2010 13:56

Sprawdź także: Kod QR tematu
Telefon po Nokii 5800
oraz
Nokia 500 - ktoś ma ?
http://www.centrum-mobile.pl/showthread.php?t=13053

Uzytkownicy odwiedzili watek szukajac:
wave s8500 opinie, wave 8500 opinie, s8500 opinie, samsung wave 8500opinie, wave s8500 opinnie, samsung wave s5800, 8500 wave opinie, jaki jest wave 8500, wave s8500opinie, wawe s 8500 opinie uzytkownikow, jaki tel podobny do wave 8500?, wave s8500 dostpowe, opinie wave8500
Narzędzia wątku





Powered by vBulletin
Copyright ® 2011 vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © Centrum-Mobile.pl 2010 - 2014
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:38.