Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone

Wróć   Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone > Hyde Park > Na luzie > Motoryzacja

 
 
        
  

Motoryzacja Auta, autobusy, ciągniki siodłowe, statki, łodzie podwodne, samoloty, bankowozy i inne pojazdy. ;)


 
Narzędzia wątku
Stare 20-01-2011, 11:47  
88darnok88 88darnok88 jest nieaktywny
 
Awatar 88darnok88
 
Dołączył: Jan 2010
Skąd: Stalowa Wola
Wiek: 26
Posty: 499
Siła reputacji: 10 88darnok88 is on a distinguished road

Witam.

Jakie macie opinie o samochodach Suzuki a głównie mi chodzi o "Suzuki Vitara" ma ktoś?
Suzuki Vitara rocznik 1990-1995, 1.6 Bezyna
A może ma jakiś wasz znajomy mam takie pytanka przed zakupem:

1. Kupować czy nie kupować?
2. Jak tam z awaryjnością?
3. Gdzie zajrzeć na co popatrzeć przed kupnem?
4. Ci co ją mają lub mieli żałujecie/żałowaliście wyboru?
5. Jakie spalanie mniej więcej?
6. Vitara jest w miarę tanim samochodem w razie remontu?
7. Gdzie są największe objawy korodowania?

Dzięki i czekam.

PS: Suzuki Klub Polska - nie pomogło nie chce im się odpowiadać (
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
)
 
Stare 20-01-2011, 16:59  
pio075 pio075 jest nieaktywny
 
Awatar pio075
 
Dołączył: Apr 2010
Skąd: CK
Posty: 159
Telefon: Sony Xperia Z3
System: Android 5.0.2
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 pio075 is on a distinguished road

Może nie odpowiedzieli ci dlatego ze nie umiesz szukać:
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum

Jeśli chcesz tym jeździć po drogach to zapomnij. Vitara to prawdziwa terenówka i zdecydowanie lepiej sprawdza się na błotnistej polnej drodze niż na asfalcie.
 

Tagi do tematu: Suzuki Vitara I, około 1994r. Wasze opinie.
około, suzuki, vitara, wasze

Podobne wątki do: Suzuki Vitara I, około 1994r. Wasze opinie.
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Samsun Wave S8500 - opinie. vir00z1 Jaki telefon wybrać? 1 15-01-2012 12:57
GPS za około 1000 zł? Driff Pomoc w wyborze 4 02-06-2011 19:54
Proszę o opinie dev89 Pomoc w wyborze 0 04-04-2011 10:54
Fiat Stilo, 1.9JTD 116KM 2004r. OPINIE ksizik Motoryzacja 2 06-02-2011 18:09
[HF] GrubSon - Różne kawałki (około 50) lukis7 Muzyka 4 05-07-2010 18:32

Sprawdź także: Kod QR tematu
Romet 249 Division - polski streetfighter
oraz
Fiat Stilo, 1.9JTD 116KM 2004r. OPINIE
http://www.centrum-mobile.pl/showthread.php?t=10663

Uzytkownicy odwiedzili watek szukajac:
"suzuki vitara i", suzuki vitara 1994r opinie, vitara 1994r opinie, suzuki vitara rocznik 1990 opinie, vitara przed zakupem, Suzuki vitara wasze opinie, suzuki vitara porady przy kupnie, vitara przed kupnem, opinie suzuki vitara, suzuki vitara 1990 1995 opinia
Narzędzia wątku





Powered by vBulletin
Copyright ® 2011 vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © Centrum-Mobile.pl 2010 - 2014
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:01.