Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone

Wróć   Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone > Opinie na temat sprzętu > Telefony - Opinie użytkowników > Nokia

 
 
        
  


Like Tree1Like'ów
  • 1 Post By Potok666

 
Narzędzia wątku
Stare 10-05-2013, 15:19  
Potok666 Potok666 jest nieaktywny
Windows Phone 8
 
Awatar Potok666
 
Dołączył: Jan 2011
Skąd: Brak
Wiek: 25
Posty: 1,683
Telefon: Nokia Lumia 920
System: Brak
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 Potok666 is on a distinguished road

NOKIA Lumia 920


NOKIA Lumia 920 [Opinie]

Informacje na temat telefonu:

Nazwa: NOKIA Lumia 920
Premiera światowa - 5 wrzesień 2012r
Premiera Polska - ~15 listopada 2012r
Typ urządzenia: Smartfon
Typ budowy: Jednobryłowy z ekranem dotykowym
Odporność na wstrząsy, wodę i pył: Nie
Dual SIM: Nie
Klawiatura sprzętowa: Nie
Wymiary w mm: 130.3 x 70.8 x 10.7 mm
Masa (g): 185
Wyświetlacz główny: Kolorowy, LCD IPS, dotykowy, pojemnościowy, 16,7 mln kolorów, 768 x 1280p, 4,5 cala (332.0 ppi)
System: Windows Phone 8
Procesor: Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8960 ARMv7 2 x 1,5 GHz, Architektura rdzeni - Krait, Adreno 225
Wielkość pamięci wbudowanej: 32 GB
RAM: 1 GB
Karta pamięci: Brak
Aparat główny: 8,7 Mpix, f/2.0
Drugi aparat: 1,2 Mpix
Akumulator: Li-Ion 2000 mAh
Czas czuwania w 2G (h): 900
Czas czuwania w 3G (h): 790

Bardziej szczegółowa specyfikacja
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum

Posiadasz ten telefon i chciałbyś wyrazić opinię na jego temat? A może chcesz uzyskać informacje odnośnie korzystania z powyższego modelu od jego użytkowników?

Możesz to zrobić w tym artykule - wystarczy że
zalogujesz się na swoje konto lub
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
HashCode uznaje post za przydatny.

Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 10-05-2013 o 15:21
 

Tagi do tematu: NOKIA Lumia 920 [Opinie]
920, lumia, nokia, opinie

Podobne wątki do: NOKIA Lumia 920 [Opinie]
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Nokia Lumia 920 - Ekspertyza Potok666 Informacje ogólne o Windows Phone 8 1 25-12-2012 22:35
Wymiana dotyku - Nokia Lumia 920 Potok666 Poradniki dla Windows Phone 8 0 17-12-2012 14:51
10 dni z Nokia Lumia 920 Potok666 Informacje ogólne o Windows Phone 8 1 07-12-2012 19:52
Relacja z premiery Nokia Lumia 820 i Nokia Lumia 920. Galeria zdjęć i ciekawe info Potok666 Nowości ze świata gsm 0 15-11-2012 21:46
Będzie błękitna Nokia Lumia 920 Potok666 Nowości ze świata gsm 0 25-10-2012 18:29

Sprawdź także: Kod QR tematu
Nokia Asha 210 [Opinie]
oraz
-
http://www.centrum-mobile.pl/showthread.php?t=15162

Uzytkownicy odwiedzili watek szukajac:
nokia lumia 920, nokia lumia 920 opinie, lumia 920 opinie, lumia 920 opinie forum, nokia lumia 920 usterki, lumia 920, nokia 920, nokia lumia opinie, lumia 920 usterki, opinie na temat lumi 920, nokia lumia 920 opinie użytkowników, lumia 920- opinie, forum nokia lumia 920, nokia lumia 920opinie, nokialumia, nokia na dotyk i klawiatura, lumia 920 forum opinie, lumia 920 opinie zdjecia, nokia lumia 920 opinie 05, nokia lumia odporność na wstrząsy, wodę i pył, nokia lumia 920 opinie uzytkownikow, opinie lumia 920, lumia920
Narzędzia wątku





Powered by vBulletin
Copyright ® 2011 vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © Centrum-Mobile.pl 2010 - 2014
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:24.