Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone

Wróć   Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone > Pozostałe > Gsm > Testy użytkowników

 
 
        
  

Testy użytkowników Porównania 5800 do innych telefonów... jak i testy różnych komórek.


Like Tree6Like'ów

 
Narzędzia wątku
Stare 30-12-2011, 09:20  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

Do szybszego łapania fixa (poniżej 30 sec) polecam program fastest fix.
 
Stare 30-12-2011, 10:12  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

Na sofcie RBM łapie sygnał po kilku minutach (pierwszy raz), tylko włączony GPS, i navi z google.

A mapy z google są zajebiste, nawet widzę swoją chatę (a mieszkam w małej wsi ).

// No z tą belką już wyczaiłem.

PS. Nie wiem dlaczego, ale gdy poszedłem spać (koło północy) miałem 60% baterii, po 11 godzinach mam 11%, a nie miałem nic włączone (w pasku oszczędzania energii). Czyżby te aplikacje, które nasz Blady rzekomo sam zamyka pożerały tyle prądu?
 
Stare 30-12-2011, 10:15  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

Być może telefon ci się nie usypia.. Polecam program JuiceDefender do oszczędzania energii
 
Stare 30-12-2011, 10:25  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

Będę dzisiaj wgrywał CM7, mam GEN2 czyli korzystam z tego poradnika:
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
?

Oczywiście zrobię sobie prędzej kopie RBM.
 
Stare 30-12-2011, 10:27  
alexlysy69 alexlysy69 jest nieaktywny
Spirit Of 69
 
Awatar alexlysy69
 
Dołączył: Oct 2010
Skąd: Bytom
Wiek: 45
Posty: 519
Telefon: Huawei P6 CM11 , LG G3 5.0 root
System: andek 4.4.4 i Lolipop 5.0
Sieć: Plus
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 alexlysy69 is on a distinguished road

Cytat:
Zamieszczone przez N1tRo Zobacz posta
Będę dzisiaj wgrywał CM7, mam GEN2 czyli korzystam z tego poradnika:
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
?

Oczywiście zrobię sobie prędzej kopie RBM.
tak jak jest w tym poradniku przygotuj sie na duzy skok wydajnosciowy



w razie problemow pisz na CB
 
Stare 30-12-2011, 10:28  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

Tak z tego Pamiętaj o full wipie. Powodzenia
 
Stare 30-12-2011, 10:30  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

Jeszcze jedno pytanie dot. aplikacji:

Rozumiem, że gdzieś znajdę skrackowane aplikacje z android market (te które zwykle są płatne) ? Po ich zainstalowaniu będę je widział na stronie android market? Bo teraz wszystko co z niego zainstaluję widzę w oknie 'biblioteka'

// Dadi wipe, czyli to co w 3 punkcie?
 
Stare 30-12-2011, 10:35  
alexlysy69 alexlysy69 jest nieaktywny
Spirit Of 69
 
Awatar alexlysy69
 
Dołączył: Oct 2010
Skąd: Bytom
Wiek: 45
Posty: 519
Telefon: Huawei P6 CM11 , LG G3 5.0 root
System: andek 4.4.4 i Lolipop 5.0
Sieć: Plus
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 alexlysy69 is on a distinguished road

Cytat:
Zamieszczone przez N1tRo Zobacz posta
Jeszcze jedno pytanie dot. aplikacji:

Rozumiem, że gdzieś znajdę skrackowane aplikacje z android market (te które zwykle są płatne) ? Po ich zainstalowaniu będę je widział na stronie android market? Bo teraz wszystko co z niego zainstaluję widzę w oknie 'biblioteka'

// Dadi wipe, czyli to co w 3 punkcie?


Vipe to punkt 3 tylko musisz zrobic jeszcze full vipe a potem dopiero zapodeac system moze sie myle jak tak to niech DAdi poprawi co do aplikacji to jest blackmarkt na ktorym znajdziesz wiekszosc platnych aplikacji z android market w ze tak powiem promocyjnych cenach
 
Stare 30-12-2011, 10:41  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

Czyli
Cytat:
Przeprowadzamy: „wipe data/factory reset”, „wipe cache partition”, oraz w advenced „Wipe Dalvik Cache”
Albo coś jeszcze, czego nie ma w poradniku?
 
Stare 30-12-2011, 10:44  
alexlysy69 alexlysy69 jest nieaktywny
Spirit Of 69
 
Awatar alexlysy69
 
Dołączył: Oct 2010
Skąd: Bytom
Wiek: 45
Posty: 519
Telefon: Huawei P6 CM11 , LG G3 5.0 root
System: andek 4.4.4 i Lolipop 5.0
Sieć: Plus
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 alexlysy69 is on a distinguished road

Cytat:
Zamieszczone przez N1tRo Zobacz posta
Czyli

Albo coś jeszcze, czego nie ma w poradniku?

tak musisz dac full wipe data
 
Stare 30-12-2011, 10:45  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

Możesz też zrobić wipe /system w mounts and storage, ale nie jest to konieczne.
 
Stare 30-12-2011, 20:47  
bubutm bubutm jest nieaktywny
 
Awatar bubutm
 
Dołączył: Sep 2009
Posty: 106
Siła reputacji: 11 bubutm is on a distinguished road

Ja chyba jednak skusze sie na Motorolę defy jest w promocji w euro rtv agd za 890zł w 10 ratach po 89 zł więc chyba sie opłaca a zawsze można spłacić sobie po 2 ratki
 
Stare 31-12-2011, 09:05  
rudy_pl rudy_pl jest nieaktywny
 
Awatar rudy_pl
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 13
Siła reputacji: 0 rudy_pl is on a distinguished road

piszą że w MM jest za 849 zl
@bubutm dobra jest ta motorola i czy ma dobry support ? bo też się zastanawiam nad jakimś fonem z adkiem
 
Stare 31-12-2011, 10:10  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

To chyba nie temat na rozmowę o Motoroli

// Po wgraniu CM7, doszło dużo dodatków i opcji
Teraz przez noc zjada 1% baterii - blokada ekranu
 
Stare 31-12-2011, 13:52  
rudy_pl rudy_pl jest nieaktywny
 
Awatar rudy_pl
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 13
Siła reputacji: 0 rudy_pl is on a distinguished road

@N1tRo oj tam oj tam
raczej kwestia czy wziąść blade czy defy jednak po tym co poczytałem i obejrzałem na YT np. wodowanie defy to chyba wyboru nie trudno dokonać
 

Tagi do tematu: ZTE Blade - recenzja
blade, recenzja, zte

Podobne wątki do: ZTE Blade - recenzja
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
zte blade Czy kupie za 200-300 zł KeMPeS Pomoc w wyborze 2 23-08-2011 19:37
[Recenzja-Test] Samsung Galaxy Gio Aneta Testy użytkowników 5 11-06-2011 11:58
[Recenzja] Nokia FM Transmitter CA-300 LuziQ Testy użytkowników 9 25-08-2010 14:34
[Recenzja]Vedia SRS-200 - CZYLI JAK TANIO A DOBRZE KUPIĆ SŁUCHAWKI! Low Akcesoria 13 30-11-2009 20:06
[4S] Blade Runner (napisy) Gorgonek Filmy 0 14-10-2009 09:02

Sprawdź także: Kod QR tematu
c6 vs n97
oraz
9000 , i 9100 TEST Folia 3MK Shine i Shield
http://www.centrum-mobile.pl/showthread.php?t=11518

Uzytkownicy odwiedzili watek szukajac:
zte blade, pokrowiec zte, huawei g300 formatowanie baterii, telefon zte blade, zte blade dobry wybor ??, programy na zte blade, telefon zte, zte blade recenzje, zte blade iii instrukcja obsługi, zte blade oficjalna strona, zte wipe cache partition, zte blade III pokrowce, zte blade III zawartosc, jak formatowac baterie w huawei ascend g300, zte blade wymiana bateri, czy formatować baterie huawei g300, zte blade futerał, zte blade pokrowiec, pokrowiec zte blade, zte blade 2 test, zte telefon, telefon blade, zte blade iii formatowanie baterii, pokrowiec zte libra, szybka zte blade
Narzędzia wątku





Powered by vBulletin
Copyright ® 2011 vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © Centrum-Mobile.pl 2010 - 2019
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:14.