Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone

Wróć   Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone > Pozostałe > Gsm > Testy użytkowników

 
 
        
  

Testy użytkowników Porównania 5800 do innych telefonów... jak i testy różnych komórek.


Like Tree6Like'ów

 
Narzędzia wątku
Stare 31-12-2011, 17:55  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

Jak to możliwe, że w 20 minut wcięło mi 12% baterii? xD napisałem tylko 2 smsy (poza tym ciągle zablokowany wyświetlacz) , wyłączone wifi itp., w dodatku mam włączone Juice Defender xD
 
Stare 31-12-2011, 21:59  
bubutm bubutm jest nieaktywny
 
Awatar bubutm
 
Dołączył: Sep 2009
Posty: 106
Siła reputacji: 11 bubutm is on a distinguished road

Ja już w ogóle zgłupłem może jednak SGS+ albo HTC Desire HD ?
 
Stare 01-01-2012, 09:25  
rudy_pl rudy_pl jest nieaktywny
 
Awatar rudy_pl
 
Dołączył: Dec 2011
Posty: 13
Siła reputacji: 0 rudy_pl is on a distinguished road

kolega ma SGS+ i wg. mnie to jest już za duże jak na telefon co najwyżej może służyć do obrony a Defy jest najmniejszy z tych trzech tak w sam raz
 
Stare 01-01-2012, 17:51  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

18 godzin i 10 minut od odłączenia od ładowarki, i mam 67%

W tym korzystanie z map, internetu, granie w angry birds, pisanie sms'ów i dzwonienie

i jeszcze zabawa ADW Launcherem (przeglądanie wszystkich opcji), oraz ogólne sprawdzanie opcji systemu

Czyli nie tak źle z baterią a dalej nie wiem jak w 20 minut poszło 12% baterii xD

jeszcze zmieniłem max. częstotliwość CPU na 604 MHz
 
Stare 01-01-2012, 18:42  
bubutm bubutm jest nieaktywny
 
Awatar bubutm
 
Dołączył: Sep 2009
Posty: 106
Siła reputacji: 11 bubutm is on a distinguished road

Wystarczy poczytać że bateria musi przejść kilka cykli ładowania aby się "ułożyła" .
 
Stare 28-01-2012, 22:56  
ProStreet ProStreet jest nieaktywny
 
Awatar ProStreet
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Szydłów
Wiek: 24
Posty: 149
Ostrzeżenia: 0/2 (2)
Siła reputacji: 10 ProStreet is on a distinguished road

No,no właściwie jestem pod wrażeniem do ilu podkręcałeś procesor ? u ciebie wynik ponad 1000 to całkiem sporo...u mnie ledwo 1400 na procesorze 852 mhz i swapie na 64 mb ..
 
Stare 29-01-2012, 09:44  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

Podkręcałem do max 729. Mogę później zrobić benchmarki, żeby pokazać jak to teraz wygląda, bo tak jak ci już wspomniałem nie robiłem od czasu napisania tej recenzji
 
Stare 29-01-2012, 12:55  
ProStreet ProStreet jest nieaktywny
 
Awatar ProStreet
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Szydłów
Wiek: 24
Posty: 149
Ostrzeżenia: 0/2 (2)
Siła reputacji: 10 ProStreet is on a distinguished road

Jakbys mogl zrobic dla porównania byłbym bardzo wdzieczny
 
Stare 29-01-2012, 21:13  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

Proszę bardzo. Oto aktualne wyniki benchmarków na CyanogenModzie7 nightly 257. Procesor 729 mhz.
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum

Ostatnio edytowane przez dadi11 ; 29-01-2012 o 23:13
 
Stare 29-01-2012, 22:24  
ProStreet ProStreet jest nieaktywny
 
Awatar ProStreet
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Szydłów
Wiek: 24
Posty: 149
Ostrzeżenia: 0/2 (2)
Siła reputacji: 10 ProStreet is on a distinguished road

Jedyne co to nie doczytuje się na Quadrancie ponieważ obrazki sa bardzo małe
 
Stare 29-01-2012, 22:44  
N1tRo N1tRo jest nieaktywny
 
Awatar N1tRo
 
Dołączył: Mar 2011
Skąd: Racibórz/Opole
Wiek: 29
Posty: 261
Telefon: Samsung Galaxy S3
System: Andek
Sieć: Heyah
Ostrzeżenia: 0/1 (1)
Siła reputacji: 10 N1tRo is on a distinguished road

Da się jakoś podkręcić aparat na tym telefonie? Mam kamerkę 5mpix (blady z Red Bulla), ale zdjęcia robi straszne: lekko ruszę ręką (a że trochę mi się ręce trzęsą ) to już rozmazane, np. robiłem zdjęcia do aukcji, musiałem chyba 10 zdjęć zrobić na jedno dobre ujęcie.

Bo samą kamerę widzę da się podkręcić (więcej fps itp. przy używaniu LG Camera i edycją jednego pliku).
 
Stare 29-01-2012, 23:14  
dadi11 dadi11 jest nieaktywny
Young n' Drunk
 
Awatar dadi11
 
Dołączył: Jul 2010
Skąd: Lubin
Posty: 620
Telefon: Lenovo A820 / http://mowned.com/dadi11
System: MIUIv5
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 dadi11 is on a distinguished road

No niestety chyba się nie da.

PS poprawiłem zdjęcia
 

Tagi do tematu: ZTE Blade - recenzja
blade, recenzja, zte

Podobne wątki do: ZTE Blade - recenzja
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
zte blade Czy kupie za 200-300 zł KeMPeS Pomoc w wyborze 2 23-08-2011 19:37
[Recenzja-Test] Samsung Galaxy Gio Aneta Testy użytkowników 5 11-06-2011 11:58
[Recenzja] Nokia FM Transmitter CA-300 LuziQ Testy użytkowników 9 25-08-2010 14:34
[Recenzja]Vedia SRS-200 - CZYLI JAK TANIO A DOBRZE KUPIĆ SŁUCHAWKI! Low Akcesoria 13 30-11-2009 20:06
[4S] Blade Runner (napisy) Gorgonek Filmy 0 14-10-2009 09:02

Sprawdź także: Kod QR tematu
c6 vs n97
oraz
9000 , i 9100 TEST Folia 3MK Shine i Shield
http://www.centrum-mobile.pl/showthread.php?t=11518

Uzytkownicy odwiedzili watek szukajac:
zte blade, pokrowiec zte, huawei g300 formatowanie baterii, telefon zte blade, zte blade dobry wybor ??, programy na zte blade, telefon zte, zte blade recenzje, zte blade iii instrukcja obsługi, zte blade oficjalna strona, zte wipe cache partition, zte blade III pokrowce, zte blade III zawartosc, jak formatowac baterie w huawei ascend g300, zte blade wymiana bateri, czy formatować baterie huawei g300, zte blade futerał, zte blade pokrowiec, pokrowiec zte blade, zte blade 2 test, zte telefon, telefon blade, zte blade iii formatowanie baterii, pokrowiec zte libra, szybka zte blade
Narzędzia wątku





Powered by vBulletin
Copyright ® 2011 vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © Centrum-Mobile.pl 2010 - 2019
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:31.