Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone

Wróć   Centrum-Mobile.pl - Forum i support Nokia,Symbian,Android,iPhone,Samsung,Sony Ericsson,Windows Phone > Pozostałe > Gsm > Testy użytkowników

 
 
        
  

Testy użytkowników Porównania 5800 do innych telefonów... jak i testy różnych komórek.


Like Tree1Like'ów
  • 1 Post By Potok666

 
Narzędzia wątku
Stare 25-12-2012, 21:27  
Derbi_senda Derbi_senda jest nieaktywny
 
Awatar Derbi_senda
 
Dołączył: Sep 2012
Skąd: W domu :D
Posty: 287
Telefon: SE NEO V
System: Android 4.0.4 Ultimate HD
Sieć: T-mobile
Ostrzeżenia: 0/1 (2)
Siła reputacji: 8 Derbi_senda is on a distinguished road

Witam, mam dla was test mojego autorstwa tabletu który dostałem na gwiazdkę.
Na wstępie chciałbym zawiązać do Jakości wykonania telefony, telefon jest wykonany z plastiku, ale dosyć się trzyma. Tablet jest polskiego pochodzenia, jego parametry to: 7-mio calowy ekran o rozdzielczości 800x480, rozdzielczość może się wydawać mała, ale jest idealna, dodano także ekran pojemnościowy z multitouchem . Procesor w tablecie zastosowano Boxchip A13 1 GHz z wspomaganiem GPU MALI-400, gra GTA III Chodzi bez żadnych lagów . Zastosowano także 512mb ram DDR3 co sprawia że wszystko chodzi płynnie, mamy także do dyspozycji 4Gb lecz tu się trochę waham bo nie wiem ile system bierze, i zostaje nie całe 2Gb, do tego karta micro sd 2Gb. Do dyspozycji mamy kamerkę dobrej jakości. O telefonie, możliwość odtwarzania filmów HD z youtube jak i z innych źródeł takich jak RedTube lub pendrive. Tak można podłączyć pendrive, myszkę klawiaturę, gamepada i nawet moduły 3G. Jeszcze nie testowałem modemów 3G ale myszka i pendrive działa na 100% Jedyna rzeczą która mnie najbardziej irytuje w tablecie to że ma słabą baterię, trzyma tylko 4 godziny i się długo ładuje, i jeszcze jedną irytującą rzeczą wedle mnie to, to że trzeba do końca poczekać aż strona się załaduje, by płynnie działała, ale to jest w większości telefonów, nawet z wyższej półki :/ Przepraszam za jakie kolwiek błędy i za nie ład, ale to pierwsza recenzja w moim życiu Jeśli chcecie bym przetestował dla was jakieś gry walcie na priv
Edit, zapomniałem także dodać że telefon pracuje na androidzie 4.0.x z możliwością aktualizacji.
I Fotki tabletu: Recenzja tabletu MANTA PowerTab MID08 Recenzja tabletu MANTA PowerTab MID08 Recenzja tabletu MANTA PowerTab MID08 I jak ktoś nie wierzy, to łapcie ten film ----->
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
[/center] [/code] lub kanał na którym znajdziemy inne testy lub więcej filmików związanych z tym tabletem
Kod:
Treść widoczna tylko dla użytkowników Centrum-Mobile.pl. Zaloguj się lub załóż darmowe konto aby uzyskać pełen dostęp do forum
[/center][/code]

Ostatnio edytowane przez Derbi_senda ; 26-12-2012 o 10:43
 
Stare 25-12-2012, 21:56  
Potok666 Potok666 jest nieaktywny
Windows Phone 8
 
Awatar Potok666
 
Dołączył: Jan 2011
Skąd: Brak
Wiek: 25
Posty: 1,683
Telefon: Nokia Lumia 920
System: Brak
Sieć: Play
Siła reputacji: 10 Potok666 is on a distinguished road

Recenzja fajna ale krótka, mógłbyś dodać jakieś fotki produktu, zawartości pudełka

A co do tego zdania " i jeszcze jedną irytującą rzeczą wedle mnie to, to że trzeba do końca poczekać aż strona się załaduje, by płynnie działała, ale to jest w większości telefonów, nawet z wyższej półki :/"

To ja jestem przeciw, nie spotkałem się z takim telefonem z wysokiej pólki który muli przed załadowaniem strony oprócz 808 bo jak wiadomo na Symbianie przeglądarka jest skopana.

I jeszcze jedna uwaga Lumia mojej mamy wyprasza sobie że sie muli podczas wczytywnia

podczas wczytywnia zachowuje sie tak samo jak po załadowaniu, jak wiadomo L610 to telefon z niskiej półki

parametry:

Procesor 1x 800MHz | GPU Adreno 200 | RAM 256 MB 200MHz DDR1 | 480 x 800 px (3,7")

Derbi_senda uznaje post za przydatny.

Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 25-12-2012 o 22:04
 
Stare 26-12-2012, 10:02  
Derbi_senda Derbi_senda jest nieaktywny
 
Awatar Derbi_senda
 
Dołączył: Sep 2012
Skąd: W domu :D
Posty: 287
Telefon: SE NEO V
System: Android 4.0.4 Ultimate HD
Sieć: T-mobile
Ostrzeżenia: 0/1 (2)
Siła reputacji: 8 Derbi_senda is on a distinguished road

Już wszystko poprawiam O żal wszędzie zamiast TABLET napisałem TELEFON, ale nie chce mi sie tego poprawiać :/

Ostatnio edytowane przez Derbi_senda ; 14-01-2013 o 21:11
 

Tagi do tematu: Recenzja tabletu MANTA PowerTab MID08
manta, mid08, powertab, recenzja, tabletu

Podobne wątki do: Recenzja tabletu MANTA PowerTab MID08
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Manta: Modem 3G z WiFi Potok666 Nowości ze świata gsm 0 31-03-2012 13:34
Tani tablet Manta PowerTab MID 07 Potok666 Nowości ze świata gsm 0 24-03-2012 10:07
ZTE Blade - recenzja dadi11 Testy użytkowników 56 29-01-2012 23:14
[Recenzja-Test] Samsung Galaxy Gio Aneta Testy użytkowników 5 11-06-2011 11:58
[Recenzja] Nokia FM Transmitter CA-300 LuziQ Testy użytkowników 9 25-08-2010 14:34

Sprawdź także: Kod QR tematu
9000 , i 9100 TEST Folia 3MK Shine i Shield
oraz
-
http://www.centrum-mobile.pl/showthread.php?t=14770

Uzytkownicy odwiedzili watek szukajac:
tablet manta jako telefon, tablet manta jak używać jako telefon, tablet manta power tab 660, mid08s, manta mid08 forum, tablet manta mid08s powertab opinie, manta powertab mid08, jak podłączyć pendrive do tabletu, czy mozna podłączyć pendrive do tabletu, zapomniałem hasła do manty tableta, manta mid08s powertab, tablet manta mid 08 s power tab, tablet mid08 telefon, test tabletu manta powertab mid08, tablet manta mid08s powertab recenzja, tablet manta mid08s ile trzyma bateria, tablet manta mid08s nie moge połączyć, manta mid08s forum, manta mid08s czy mozna podlaczyc klawiature?, tablet Power tab mid08s jak klawiatura, manta mid 08, tablet manta MID08 jak używać jako telefon, tablet manta jak używać jako telefon, ile trzyma bateria w tablecie manta, mid08
Narzędzia wątku





Powered by vBulletin
Copyright ® 2011 vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © Centrum-Mobile.pl 2010 - 2014
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30.